Menu

Modele de dusumele din lemn

– Pardoseala 100% Ecologica (in cazul in care nu este tratata cu lacuri si alte substante chimie). – Sanatoasa si hipoalergica. – Lemnul masiv sont foarte bune calitati termoizolatoare. – Durabilitate si rezistenta in timp. In cazul unui montaj si a unei ingrijiri corecte, dusumeaua din lemn va poate servi pana la 50 de Ani. Dusumele Astuce parchet la diferice lungimi si latimi Culori variabile montate si lacuite……. Lemnul prefinisat DIN Fabrica permite o Montare mult mai comoda. Se elimina Praful DIN procesul de slefuire, mirosul de Bait Si lac, cat si timpul de asteptare pentru uscarea finisajului. Gama de nuante este suficient de diversificata pentru a putea alege aspectul Dorit, fara a mai fi necesare baituri sau lacuri pentru aceasta. -Dusumele date la rindea PE o singura FATA DIN scinduri de 24, 28 sau 38mm si latimi intre 100-300 mm; Lemnul stratificat cu stratul Superior mai mic de 2,5 mm nu mai poate fi raschetat ci doar reimpréat cu un strat proaspat de poliuretan atunci cand e necesar.

Dans acest caz Culoarea pardoselii nu mai poate fi schimbata. -Dusumele brute DIN scinduri cu grosimi de 18-24 sau 28mm si latimi de 80-300mm fixer jonctiv sau cu interspatii; Dusumea Toro finisata cu ulei de culoare spre Alb, nebizotata ce ofera o infatisare Moderna si compacta. Lemn de Bambus…-Dusumele cu Lamba si ULUC DIN scinduri sau dulapi cu grosimi de 24, 28, 38, 48 mm si latimi intre 100-160 mm date la rindea si prelucrate PE canturi cu Lamba si ULUC. Dusumele-podele DIN diferite specii de lemn pe structura din lemn sau dérivé cu prindere Mecanica sau lipire executate cu… Produsul se livreaza la pachet de 6 bucati, iar un pachet contine 2,90 MP. Nimic nu poate Egala senzatia de Caldura, naturalete, longetivitate si intimitate pe care ti-o da o pardoseala din lemn intr-o incapere. Uau. V-aţi Propus un proiect Mare. Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate. Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor. Implicite şi timpul investit de dumneavoastră. Pardoseala din lemn stratificat este tot lemn Natural, Dar in loc sa fie o singura bucata consta DIN asamblarea si lipirea a 3 pana la 10 straturi de lemn, de obicei de esente diferite, straturile invecinate avand sensurile de orientare a fibrei perpendiculare intre Ele.

Stratul Superior, numit si Strat de uzura sau de finisaj, este de Regula dintr-o Esenta Nobila. Grosimea acestuia poate varia de la 2 la 5 mm, in timp ce grosimea totala este intre 10 si 25 mm. Pardoselile DIN parchete se pot monta PE dusumea Oarba, PE placi de rumbeton fibrobeton, PFL sau prin lipire PE Beton. De-a lungul peretilor se monteaza lamele denumite parizuni, Cu lungimea de 1-1,5 m si latimea de 65-115 mm grosimea este Egala Cu a parchemin etului. Rostul dintre parizuni si perete se acopera cu imprég fixer de parchet prin cuie; Montajul este usor de realizat si pentru nespecialisti in conditiile folosirii unor truse speciale. Podelele se pot monta pe orice suprafata uscata, neteda, si curata. PE Sapa neteda se Pune o folie de Plastic (2mm grosime). Placile se imbina intre ELE PE latéral. Virful tubului de adeziv se introduire dans le fantei intériul. Se preseaza cu pene.

Spre deosebire de Parchetul clasic nu se lipeste de podea sau de Folia de plastique. Montajul trebuie INSA facut cu multa grija si meticulozitate pentru ca, eliminand procesul de finisare, eventualele stricaciuni aduse placilor de lemn nu mai pot fi remédier. Dintre cele mai Sensibile esente la umezeala si oscilatii de temperatura vom Aminti Parul, visinul si ciresul. Aspectul final al pardoselei este influnetat si de Modul in care sunt constituie muchiile unei placi. In cazul muchiilor in unghi drept se obtine o suprafata neteda si continua. Acest Tip de MUCHY este spécifique pardoselilor de lemn finisate dupa montaj. Atat in varianta masiva cat si in CEA Stratificata, lemnul se performance printre cele mai Durabile materiale pentru pardoseala. Cu o intrétinere corecta cu siguranta nu VEI fi nevoit sa-l inlocuiesti vrédata! Intrucat unele specii de lemn sunt mai rezistente decat altele, e important sa Alegi Esenta potrivita la locul potrivit! Dans mod obisnuit operatia de slefuire si refinisare sont loc o Data la 15-25 Ani.